Over Speciale Kaarten

Over ons - Speciale Kaarten

Wij zijn speciale kaarten en maken unieke bijzondere kaarten. Het concept is dat jij een kaart uitkiest uit ons ruime assortiment kaarten, jij typt een tekst, wij schrijven of plakken de tekst in de kaarten en doen de kaart voor je op het juiste moment op de post.

Wij noemen ons bedrijf Speciale Kaarten omdat deze kaarten allemaal uniek en bijzonder zijn. Van elke kaart bestaat er maar 1 exemplaar. In 4 simpele stappen is jouw kaart in de brievenbus en onderweg naar de ontvanger. Je kunt tot 15.00 uur bestellen en dan gaat je kaart(en), als je dat wenst, nog dezelfde dag op de post.

We hebben al honderden mensen blij gemaakt met onze eigen gemaakte kaarten

Het begon allemaal als een leuke, creatieve hobby als 8-jarige, die ik gezien had bij een vriendinnetje van school. Aan de kamer tafel bij onze ouders thuis. Als 3 zussen en af en toe ook broers, die hielpen om de kaarten te maken.

In de eerste instantie verkochten we de kaarten aan de deur bij kennissen, buren, familieleden. Daarnaast verstuurden we ook veel kaarten zelf naar allerlei mensen. Zoals familieleden, kennissen, vrienden, buren, oproepjes in tijdschriften, etc.

Naarmate we wat ouder werden en de hoeveelheid gemaakte kaarten steeds groter werd en we opzoek waren naar een wat grotere klantenkring, zijn we ook op markten kaarten gaan verkopen.

Tot in 2020 alle markten gecanceld werden en we met een grote hoeveelheid kaarten bleven zitten en we opzoek gingen naar een ander idee om de kaarten bij klanten terecht te laten komen.

Zo kwamen we op het idee om een webshop te starten om al de eigen gemaakte kaarten in aan te bieden en deze voor de klanten te gaan versturen. Daarnaast heeft de klant ook nog de optie om de kaarten voor zichzelf in huis te halen en ze zelf te versturen.

De klanten zijn onze inspiratie

Onze klanten zijn altijd al tevreden geweest over het aanbod en de kwaliteit van de kaarten. Daarnaast hebben we ook onderzoek gedaan naar de problemen waar de klanten tegenaanlopen bij het versturen van wenskaarten.

Daaruit kwamen allerlei verschillende onderwerpen, zoals het geen kaarten in huis hebben, geen postzegels in huis te hebben tot geen idee te hebben welke tekst te schrijven of het vergeten van het versturen van kaarten. We willen heel graag jouw als klant daarbij te helpen en het makkelijker te maken.

Zo kun je als klant de kaarten via onze webshop versturen en wordt de kaart voor jouw op de post gedaan op het gewenste moment.

Wij willen er voor jouw als klant blijven. Dus loop je nog ergens tegen aan of heb je een suggestie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Speciale kaarten en goede doelen steunen

Al sinds we de kaarten verkopen, gaat de opbrengst van de kaarten naar 2 goede doelen. Namelijk De Schutse en Adullam. Dit zijn organisaties die mensen met een lichamelijke en/of verstandelijk beperking een thuis geven, hulp aan bieden, dagbesteding ed. Wij hebben al die tijd deze doelen gekozen, omdat wij als familie ook met deze instellingen te maken hebben.

Maar met deze webshop gaat niet de volledige opbrengst naar het goede doel. Maar wel een deel. Wel willen we er verandering in brengen. Dat er ook een opbrengst naar andere doelen gaat. Je kan als klant ook een doel aandragen. Zo willen we elke maand of kwartaal een nieuw goed doel in de picture zetten.